Mini-pizza in foietaj

de ela in Pizza, 12 Feb 2011 | 11199 vizualizari

 

pizzzzzaaa...

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • cremvursti de pui,
  • sunca presata,
  • rondele de masline,
  • ceapa verde,
  • ardei gras,
  • cascaval sau parmezan,
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pizza in foietaj:

Cu o forma patrata sau rotunda,taiem aluatul de foietaj dezghetat la temperatura camerei.Punem aluatul taiat intr-o tava acoperita cu hartie de copt.Ungem fiecare bucatica cu ketchup si deasupra punem rondele de cremvursti,sunca presata taiata cubulete,ardei fasii,rondele de masline fara samburi si deasupra radem cascaval sau punem parmezan.Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci si ardei